• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glycol

Glycol

Wat is Glycol?

Met een goede kwalitatieve soort glycol antivries vloeistof zorg je ervoor dat jouw koeling en diepvries niet worden aangetast door soorten roest en kalkvorming. Zonder het gebruik van glycolen zie je deze kwalen na een geringe tijd opspelen. Door het gebruik van glycol wordt de levensduur van een koeling of diepvries aanzienlijk verhoogd. Glycol is toe te passen bij bijna alle soorten koelsystemen, mocht dit niet het geval zijn dat wordt dit vaak vermeld. Er zijn twee soorten glycol: propyleen & ethyleen. Deze glycolen kunnen door Huchem snel geleverd worden in verschillende eenheden en mengverhoudingen. Huchem kan het Glycol ook puur leveren indien dit gewenst wordt (zie de Axti Temp P 100% en de Axti Temp E 100%). Hieronder worden beide soorten Glycol verder uitgelegd.

Soorten Glycol

Bij Huchem verkopen wij twee soorten glycol namelijk Propyleen Glycol en Ethyleen Glycol. Waar Ethyleen glycol enkel goed toepasbaar is binnen de koel- en klimaattechnische industrie, is Propyleen glycol daarnaast ook toepasbaar binnen de voedselverwerkende industrie! Heb je een horecazaak dus een horecagelegenheid en zoekt je glycol voor uw koelsysteem of vriezer? Kies dan voor de Propyleen variant. Voor meer informatie per glycolen soort verwijzen wij u graag door naar de specifieke categoriepagina.

 glycol

Verschillende formaten glycol

Afhankelijk van de branche waar u zich in bevindt is het handig om grote hoeveelheden te bestellen. Zo zien wij in de scheepvaart dat het vaak gewenst is om grotere hoeveelheden aan boord te hebben voor de koelsystemen. Wij kijken graag samen met u welke hoeveelheid u nodig heeft. U kunt via onze webshop standaard een 25 liter can glycol bestellen. Wilt u grotere hoeveelheden of 1000 liter IBC), neem dan contact met ons op. 

Glycol kopen bij Huchem

Bent u op zoek naar glycol voor uw koeling en diepvries? Dan bent u bij Huchem op de juiste plek! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen en nu kunt u onze producten online bestellen in onze webshop. Door onze eigen productie kunt u hoge kwaliteit glycol bij ons bestellen voor de allerlaagste prijzen! Bestel nu onze producten met grote staffelkorting.

Als groothandel in schoonmaakspullen en reinigingsmiddelen beschikken we ook over diverse producten als vuilniszakken en toiletpapier.