• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toiletpapier (WC-papier)

Wij leveren toiletpapier uit eigen productie en zijn daardoor veel voordeliger. We hebben wc-papier navullingen voor alle gangbare dispensers. Kijk onderaan deze pagina als je niet zeker weet welke je nodig hebt.
Toiletpapier Mini Jumbo 12 rollen 2lg 180m
Toiletpapier Maxi Jumbo 6 rollen 2lg 380m
Toiletpapier Dop rol 36 stuks 2lg 100m
Toiletpapier Dop rol 36 rollen 1lg 150m
Toiletpapier Coreless 24 rollen 2lg 900v
Toiletpapier Bulk pack 40 stuks 2lg 225v
Toiletpapier 72 rollen 3lg 250v
Toiletpapier 48 rollen 2lg 200v
Sale
Toiletpapier 40 rollen 2lg 400v
Toiletpapier 40 rollen 2lg 400v
€29,50 €13,25
(€16,03 Incl. btw)

Toiletpapier (WC-papier)

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten WC papier. Bekijk de afbeeldingen en beschrijving en klik op de link om geschikte producten te bekijken

Welk toiletpapier moet ik kiezen?

Welk WC-papier voor jouw toilet het meest geschikt is, is afhankelijk van de dispenser. Hieronder staan de meest voorkomende wc-rol houders, kies degene die jij hebt. Bel bij twijfel met +31 (0) 887 877 799

 

Standaard WC papier

Toiletpapier voor traditionele WC-rol houder

Dit toiletpapier kom je in vrijwel alle huishoudens tegen, maar wordt ook nog veel gebruikt in het bedrijfsleven. De houder is meestal niet meer dan een staaf of stang, waarover je de wc rol schuift. Als je voor zo'n houder WC papier nodig hebt, klik dan op deze link om alle standaard toiletpapier te zien.

 

 

Doprol toiletpapier

Een doprol wc-rol is herkenbaar aan de plastic kern, welke een beetje uitsteekt ten opzichte van het papier (zie foto hiernaast). Als je zulke dop rollen hebt, klik dan op deze link om alle dop rollen te bekijken

 

 

 

 Coreless toiletpapier

Coreless (in Nederlands: zonder kern) wc papier is heel eenvoudig te herkennen: er zit geen groot gat in het midden van de rol, en er blijft ook geen plastic of papieren kern over als de rol op is! Als je een toiletpapier dispenser hebt voor deze rollen, klik dan op deze link om geschikte producten te zien.  

 

  

Jumbo rol toiletpapier

Mini en Maxi Jumbo toiletpapier

Jumbo rollen komen verschillende maten voor. De kern van rollen is hetzelfde, maar het aantal meter op de rol bepaalt of het een mini of maxi jumbo rol is. De rollen zien er in eerste instantie hetzelfde uit als een traditionele wc rol, maar dan groter en het papier is veel compacter gewikkeld. Een mini jumbo rol bevat ongeveer 180 meter, terwijl de maxi op 380 meter zit.

 

Kijk goed welk formaat jouw dispenser nodig heeft, bel bij twijfel even met +31 (0) 887 877 799

Klik hier voor MINI Jumbo (180m) rollen

Klik hier voor MAXI Jumbo (380m) rollen

 

Gevouwen toiletpapier (bulkpack)

Gevouwen toiletpapier zijn een soort tissues, die uit een dispenser verstrekt worden. Doordat de tissues beperkt zijn in afmetingen, is de kans op verstoppingen kleiner. Dit gevouwen toiletpapier kan alleen in een bulkpack dispenser gebruikt worden. Klik op deze link op gevouwen toiletpapier te bekijken.

 

 

Waarom is toiletpapier van Huchem goedkoper?

Dit is eenvoudig uit te leggen: ons wc-papier gaat direct van de fabriek af naar ons magazijn. Hierdoor vermijden we tussenhandelaren die de prijs alleen maar doen stijgen. Bovendien kun je bij Huchem ook andere reinigingsmiddelen kopen, zoals handreiniger, vloerreiniger of papieren handdoekjes voor bij de wastafel.

 

Duurzame productie

Toiletpapier wordt vaak gemaakt van oud papier. Dit wordt geweekt en in vele productiestappen gereinigd, gefilterd en gecentrifugeerd, om verontreinigingen te verwijderen, en alleen de vezels over te houden. De schone vezels zijn van zichzelf wit, en hoeven dus niet te worden gebleekt. Van deze vezels worden grote rollen enkellaags papier gemaakt. Deze worden gesneden en met twee of drie laagjes op een toiletrol gewikkeld. Er is echter ook toiletpapier waar bij de productie absoluut géén gerecycleerd papier wordt gebruikt, maar enkel 100% nieuwe vezel. De combinatie sterkte/zachtheid wordt bereikt door gebruik van een mengeling van lange en korte vezels.