• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toiletpapier

Wij leveren toiletpapier voor Euro Products (mini en maxi Jumbo rol) en Satino (doprol) dispensers uit voorraad. Ons wc-papier is vergelijkbaar met bekende merken als Tork, CWS en Vendor maar veel goedkoper.
Toiletpapier 2 laags 12x4 rollen
Toiletpapier recycled 2 laags 10x4 rollen
Toiletpapier 2 laags 8x8 rollen
Toiletpapier 1 laags 16x4 rollen
Toiletpapier 1 laags 16x4 rollen
Toiletpapier Maxi Jumbo 2 laags 6 rollen
Toiletpapier Maxi Jumbo 2 laags 6 rollen
Toiletpapier Mini Jumbo 2 laags 12 rollen
Toiletpapier cellulose 2 laags 10x4 rollen
Toiletpapier Mini Jumbo 2 laags
Toiletpapier 4 laags 16x4 rollen
Toiletpapier 3 laags 9x8 rollen
Toiletpapier Compact Coreless 2 laags
Toiletpapier Bulkpack 2 laags 40x225 vellen
Toiletpapier Compact 2 laags
Toiletpapier Doprol 2 laags 36 rollen
Toiletpapier Doprol 1 laags 36 rollen

Toiletpapier

Toiletpapier van Huchem

Wist u dat toiletpapier al eeuwen lang gebruikt wordt? De eerste variant van toiletpapier werd geproduceerd in de 14e eeuw. Deze vorm van toiletpapier werd gebruikt door de keizer van China en was een uiterste vorm van luxe. In 1857 werd in de VS voor het eerst machinaal toiletpapier geproduceerd. De afgelopen tientallen jaren is toiletpapier steeds verder ontwikkeld. Het werd zachter en milieubewuster. Huchem beschikt over de meest verkochte soorten toiletpapier van Nederland. Zo zorgen wij voor het best mogelijke comfort. 

Soorten toiletpapier

Wij beschikken over verschillende soorten toiletpapier. Ons toiletpapier varieert van 1 tot 2 laags rollen. De grootte van de rollen verschilt daarnaast ook. U kunt bijvoorbeeld grote rollen met 900 vellen bestellen of voor kleinere rollen van 400 of 200 vellen gaan. Daarnaast hebben wij ook nog verschillende soorten materiaal in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor: cellulose, recycled toiletpapier, naturel, tissue of recycled tissue. Wilt u meer weten over de maten of verschillende soorten materiaal? Neem dan nu contact met ons op!

Productie

Toiletpapier wordt vaak gemaakt van oud papier. Dit wordt geweekt en in vele productiestappen gereinigd, gefilterd en gecentrifugeerd, om verontreinigingen te verwijderen, en alleen de vezels over te houden. De schone vezels zijn van zichzelf wit, en hoeven dus niet te worden gebleekt. Van deze vezels worden grote rollen enkellaags papier gemaakt. Deze worden gesneden en met twee of drie laagjes op een toiletrol gewikkeld. Er is echter ook toiletpapier waar bij de productie absoluut géén gerecycleerd papier wordt gebruikt, maar enkel 100% nieuwe vezel. De combinatie sterkte/zachtheid wordt bereikt door gebruik van een mengeling van lange en korte vezels.