• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontvetters

Alle soorten ontvetters vind je op de website van Huchem. De producten werken effectief en pakken het vuil bij de bron aan. Klaar uw schoonmaakklus met de onderhoudsmiddel van Huchem.
Roetreiniger Sterk - Can 10L
Oven en Grill gel superreiniger - Can 5L
Wegdekreiniger ECO- Can 10L
Truck Cleaner - Can 10L
Superreiniger - Can 10L
Cleaner PS HF - Chloorschuimreiniger Can 10L
Power Cleaner Strong - Can 10L
Olie & Stookolie verwijderaar - Can 10L
Alkaline - schuimreiniger food - 20L
Ovenreiniger / Grillreiniger - Can 10L
Grill en Barbecue reiniger - Can 10L
Super Gigant Technical - Can 10L
Super Gigant LFC - Can 10L
Ontvetter Horeca & Food - Can 10L
Super Gigant Citro reiniger - Can 10L
Olie & Stookolie verwijderaar - Can 25L
Wegdekreiniger ECO- IBC 1000L
HF Super Food Ontvetter - IBC 1000L
Superreiniger - IBC 1000L
Truck Cleaner - IBC 1000L
Super Gigant Citro reiniger - IBC 1000L
Super Gigant Technical - IBC 1000L

Ontvetters

Heeft u last van vette machine's en oppervlaktes? Dan is een hardnekkige ontvetter voor u de perfecte oplossing. Met de ontvetters van Huchem.nl verwijderd u gemakkelijk alle vette resten van uw machine's, voertuigen en oppervlaktes. Zo hebben we verschillende ontvetters voor schepen, auto's, vrachtwagens, machinekamers etc. Het is van uiterst belang dat u uw machine's, voertuigen en oppervlaktes goed schoonhoudt. Dit zorgt er namelijk voor dat alles functioneel blijft en de levensduur optimaal blijft. Bestel nu een van onze verschillende maten reinigers. Zo beschikken we over literflessen of een grote can. Shop nu!

Ontvetter en ontvettingsmiddelen

Bij Huchem weten we dat er niks zo vervelend is als slecht onderhouden of vuile machines en werkoppervlaktes. Zo kan er in een keuken bijvoorbeeld heel snel vet ontstaan doordat er veel met olie, boter en andere vette substanties gewerkt wordt. Deze aanslag ontstaat geleidelijk en vormt zich uiteindelijk tot een dikke plakkerige substantie. Dit wilt u uiteraard niet hebben in keuken die hygiënisch en fris hoort te zijn. Met onze ontvetters en ontvettingsmiddelen zorgt u ervoor dat uw keuken, gasfornuis, kastjes en andere oppervlaktes weer grondig schoon worden. 

Onze ontvettingsmiddelen zijn veilig te gebruiken voor bijna elke soort oppervlakte. U kunt deze producten zonder problemen toepassen op bijvoorbeeld aluminium en kunststof. 

Een oven of grill ontvetten

Wij krijgen vaak te horen dat het grootste ontvettingsprobleem een oven of grill is. Speciaal voor deze problemen hebben wij een grondige Grillreiniger in ons assortiment zitten. Met dit product kun je heel makkelijk ontvetten en zorg je ervoor dat jouw grill of oven weer geheel vetvrij is. 

Lees meer