Desinfectie van oppervlakken en materialen, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor.
De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.
Verdun het middel met water tot gebruiksconcentratie. Behandelde oppervlakken, apparaten, materialen en leidingen dienen na de inwerkingstijd grondig met schoon water te worden nagespoeld.
Bestrijding van bacteriën, gisten en schimmels Handmatig vernevelen onder lage druk (3-8 bar), Dosering: 1% (100 ml middel met water aanvullen tot 10 L) Minimale inwerktijd: 5 minuten.
Naspoelen met schoon leidingwater.
Desinfecteren van vloeren met behulp van emmer en spons. Dosering: 1% (100 ml middel met water aanvullen tot 10 L).
Minimale inwerktijd: 5 minuten. Laten drogen aan de lucht.